حساسیت به کازئین (پروتئین شیر)

 
حساسيت به پروتئين هاي موجود در شير گاو، شايع ترين حساسيت در بين كودكان امروزي!
.
پروتئين‌هاي شير گاو، از نخستين پروتئين‌های غذايي بيگانه است كه توسط شيرخواران دريافت مي‌شود و مسئول بيشترين واكنش‌هاي آلرژي غذايي در كودكان است. پروتئين‌هاي اصلي شير گاو، كازئين و وِي پروتئين هستند؛ در واقع بيشترين آلرژي‌زايي به كازئين موجود در شير است.
.
علائم اين نوع حساسيت مي‌تواند شامل مشكلات گوارشي، وزن نگرفتن و مشكلات پوستي به شكل اگزماهاي پوستي تا علائم حاد تنفسي مانند تنگي نفس باشد.
.
اما نگران نباشيد!!
خانه ی جلاتو برنامه هاي خوبي براي كودكان مبتلا به اين نوع آلرژي داره.
.
در اولين قدم، بصورت كاملا علمي و تخصصي، با ارائه سوربتوها (بستنيهاي بدون شير)، نياز كودكان مبتلا به اين نوع آلرژي به يك بستني سالم، بدون لبنيات و البته ١٠٠٪‏ طبيعي و خوشمزه رو برطرف كرديم.
.
وقتي پشت ويترين جلاتوها مي ايستيد، تمام بستني هايي كه حاوي ليبل هاي كوچك صورتي رنگ هستند، تماماً سوربتوهاي بدون لبنيات ما هستند. با خيالِ راحتِ راحت ازشون ميل كنيد و از كودكانتون پذيرايي كنيد...
.
شما هم در پروژه توليد و ارائه بهترين جلاتوي موجود در ايران، در كنارِ ما و تيم متخصصِ آکادمی "كافه جلاتو" و لابراتوار "خانه ی جلاتو" باشيد.